Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2016

blogger

assalamualaikum.hai.
masa first time aku buat blog ni dulu.. aku suka buat ayat ajet ajet pro. mesti ar kena ajet ajet. budak skola nak lagak dewasa nih. aku macam terfikir yang aku kena buat ayat panjang2. bole plak mcm tu kenn. ingat karangan skola ke apa. penah gak try buat puisi. puii. enta la. sekarang ni da dewasa skit. aku type ni pun guna phone. so senang ar. x de la nak kena bukak laptop. payah tu.blog ni pun.. aku try berfikir secara rasional la. tak ikut kehendak hati. marah sedih kecewa bengang ke apa smua tu aku try hindarkan. nak try jadi matang ni. ha ha.tu jela kot aku sebagai blogger.
👋👋

kawan sekolah

assalamualaikum.hai kawan. sebenarnya aku rindu.
rindu nak berbual mcm dulu.
rindu nak bergurau perkara yang kita sekepala.
rindu nak jumpa dan berkata hai dengan girangnya.kalau kau nak tahu..
semasa kita kenal
semasa kita kawan
semasa kita mcm adik beradik
aku tak pernah terfikir kita akan terpisah dengan jauhnya
aku tak penah pun fikir yang kita tak tahu nak berkata apa setelah sekian lama.
padahal ia perkara mudah.
tapi lidah telah kelu.kawan...
maaf kalau sikapku menyinggung perasaan kau ketika kita sdg berkawan.
maaf disetiap kurangnya aku.
kawan...
kawan kawan yang aku kenal..
korang smua aku rindu.
rasa mcm nk jadi budak2 blik.

jatuh hati kot

Assalamualaikum. proceed trusss.. haharasa lega jugak la aku penah rasa jatuh hati dulu. start ada perasaan mcm tu time skola menengah. takkan da abis skola baru ada perasaan kotzzz.. polik bonar..time tadika n skola rendah ada la rasa suka. but not the matured one. aku suka sorang laki ni sebab perangai dia baik, alim n pandai. giler x suka. rupa2nya aku just admire jerr.. patutla dia da sambung blaja, aku macam x kesah pun hahaha.serius. serius aku tak sedar. sekarang baru aku sedar, yang aku ni just fanatic fan gitu. klau nak kata cinta, tak kot rasanya. mustahil~dan aku penah buat keje gila la jugak. aku just chat dia dekat alam maya je. but bila bertembung dekat skola, kitorg buat2 x nampak or tak kenal haha. dua dua sengal. bengek bongok semua ada.sekarang dia ambik medical. da ada calon da pun dia haha. but dorang busy blaja. aku tak tau la dia stalk aku lagi ke tak. but klau dia baca ni, nampak sngt stalknyaa.. k xpe. nyeh nyeh. just nk share jer.disebabkan aku ada pengalaman …

intro maybe

Assalamualaikum.
hai untuk korang. say hai, Haii🙋feel like a little awkward maybe. aku duoplo. so matured or tak, entah la. x jamin. aku tak jamin ukay.blog ni mmg da lama ada. aku just delete semuanya then aku post yg baru. sbb.. ayat aku tulis sebelum ni errrr.. entahlah.post seterusnya mngkin aku rajin post. sat naa...byee assalamualaikum.