blogger

assalamualaikum.

hai.
masa first time aku buat blog ni dulu.. aku suka buat ayat ajet ajet pro. mesti ar kena ajet ajet. budak skola nak lagak dewasa nih.

aku macam terfikir yang aku kena buat ayat panjang2. bole plak mcm tu kenn. ingat karangan skola ke apa.

penah gak try buat puisi. puii. enta la.

sekarang ni da dewasa skit. aku type ni pun guna phone. so senang ar. x de la nak kena bukak laptop. payah tu.

blog ni pun.. aku try berfikir secara rasional la. tak ikut kehendak hati. marah sedih kecewa bengang ke apa smua tu aku try hindarkan. nak try jadi matang ni. ha ha.

tu jela kot aku sebagai blogger.
👋👋

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Praktikal Diploma Di Audit Firm !!

tentang aku yang tak menarik pun

tahun 2017