jatuh hati kot

Assalamualaikum.

proceed trusss.. haha

rasa lega jugak la aku penah rasa jatuh hati dulu. start ada perasaan mcm tu time skola menengah. takkan da abis skola baru ada perasaan kotzzz.. polik bonar..

time tadika n skola rendah ada la rasa suka. but not the matured one. aku suka sorang laki ni sebab perangai dia baik, alim n pandai. giler x suka. rupa2nya aku just admire jerr.. patutla dia da sambung blaja, aku macam x kesah pun hahaha.

serius. serius aku tak sedar. sekarang baru aku sedar, yang aku ni just fanatic fan gitu. klau nak kata cinta, tak kot rasanya. mustahil~

dan aku penah buat keje gila la jugak. aku just chat dia dekat alam maya je. but bila bertembung dekat skola, kitorg buat2 x nampak or tak kenal haha. dua dua sengal. bengek bongok semua ada.

sekarang dia ambik medical. da ada calon da pun dia haha. but dorang busy blaja. aku tak tau la dia stalk aku lagi ke tak. but klau dia baca ni, nampak sngt stalknyaa.. k xpe. nyeh nyeh. just nk share jer.

disebabkan aku ada pengalaman membuat perkara yg tak sepatutnya.. contohnya.. chat dkt fb, cerita dkt kwn, post status pasal dia, hahaha bongoknya aku! hahaha. disebabkan aku da penah buat mcm tu, aku takkan buat benda mcm tu lg k.

susah sebenarnya bertepuk sebelah tangan ni. susah lagi klau dia bkn jodoh kita sebenarnya. so aku da berhenti membuat perbuatan sebegitu rupa.

aku ni perempuan. so klau ada orang suka tu.. lebih baik lelaki mulakan dulu la ea. baru nmpk gentle. betul tak. klau perempuan mulakan.. rasa mcm something x enak. mcm membesarkan ego lelaki utk x cuba expresskan diri.

jodoh ini contra sifatnya. klau sorang pemalu, sorang lg bkn pemalu orgnya. so fikir2kan lah.

okayy. sampai di sini saja. bye dadidudidi. assalamualaikum.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Praktikal Diploma Di Audit Firm !!

tentang aku yang tak menarik pun

tahun 2017